Naar de trimsalon:

De eerste keer dat u bij mij in de trimsalon komt lopen wij samen uw huisdier na; Uw huisdier wordt op tafel gezet en samen kijken we  waar het  eventuele wratjes, vetbulten of andere huidafwijkingen heeft zitten. Ik kijk het gebit en de oren na waar u bij bent.  Graag hoor ik van u of er medische klachten zijn waar ik rekening mee moet/kan houden. Daarna nemen we uw wensen door wat betreft de behandeling en laat ik u weten hoe laat u uw huisdier kunt komen ophalen.

Tips:

Laat uw hond uit voordat deze wordt gebracht, ophouden is voor de hond niet prettig.
Breng uw huisdier niet met volle maag, naar de trimsalon gaan kan erg spannend zijn.
Honden (puppies uitgezonderd) worden behandeld zonder dat de baas erbij is, de hond zal zich dan op de trimster richten waardoor er sociaal contact is en er beter gewerkt kan worden. Honden worden op tafel en in bad vastgezet, veiligheid van uw dier gaat voor alles!
Kan uw dier agressief reageren naar mensen of andere huisdieren laat mij dit weten dan kan ik hier rekening mee houden.

 

Wilt u borsteladvies, of lukt het onderhoud u zelf niet dan kunnen wij dit bespreken.
Er wordt tijd voor uw huisdier gereserveerd, bij verhindering graag 24 uur van te voren bellen, ook kan ik u van te voren een bericht sturen ter herinnering aan uw afspraak.
Ik heb poepzakjes en een prullenbak staan voor als uw hond bij mij in de straat een ongelukje heeft gehad, naast de trimsalon is een groot grasveld waar u uw hond kunt uitlaten.

U kunt bij mij pinnen