Fotos van onze trimsalon

nieuwe kast    K9 bij bad  trimtafel 2    

IMG 2594  overzicht  IMG 2591

De trimsalon is voorzien van airconditioning en een luchtreiniger. Hiermee garanderen we een constante temperatuur en een optimale luchtkwaliteit tijdens de vachtbehandeling. Ook hygiĆ«ne is zeer belangrijk daarom naast de dagelijkes reiniging van de trimsalon, steriliseren wij onze instumenten ook zeker dagelijks. Het gebruik van de Clipper Vac zorgt voor een optimale scheermogelijkheden bij honden en katten. Daarnaast hebben wij zonnepanelen om het stroomgebruik van de salon te compenseren. Ook bieden wij een haal en breng service.

IMG 0688 Airco   IMG 0685 Luchtreiniger sterilisator Sterilisator

Clipper vac Clipper Vac  ZonWij gebruiken zonne-energie 

anto met ventilatie haal en brengservice ventilatie auto hondencabine ventilatie


Lier met 250 kg takel kracht

De trimsalon is sinds eind juni 2014 voorzien van een lier die tot 250 kilogram kan takelen. Deze lier is speciaal aangebracht omdat Trimsalon Max zo nodig ook zeer grote honden een goede maar ook veilige vachtbehandeling wil geven, zonder dat wij de honden extra veel hoeven te belasten. de hond kan gewoon op de grond blijven en hoeft niet op de tafel te worden getild en wordt ondersteund door buikbanden die aan de lier vast zitten. De lier kan door de trimster vanaf de grond worden bedient.Lier

Indien nodig kan de trimster de lier gebruiken om de hond in en uit bad te helpen. dit heeft als  voordeel dat de hond niet uitglijd en zich blesseert.  De lier wordt ingezet bij zware honden die moeite hebben met lang staan en/of honden die niet zelf in en uit het bad kunnen komen. Doel van de lier is ondersteuning bij bijvoorbeeld de St Bernhard, Leonberger New Foundlander en Landseer.

Voor meer informatie en foto's over het gebruik klik hier

 Lier  

IMG 2599 landseer in takel Gebruik van de lier